E-posta: info@adatravelal.com / adatravel.al@live.com
Tel: 0035542262561/00355693939267 /00355696365239
Fix: 0035542262561
Fax: 0035542262561
Web: www.adatravelal.com
Adresa: Rr"Abdyl Frasheri"ish blloku Tirane-Albania
Dita e Parë, 20 Maj 2015: Udhëtimi me avion Tiranë - Beograd - Varshavë. Nisja 0ra 04.30. Ndalesë në Beograd. Shëtitje Panoramike në Beograd, ku vizitohen Monumntet kryesore të Qytetit. Fluturimi për në Varshavë, Nisja më 18.00. Mbrritja në 19.50. Transferimi me autobus për në hotel. Sistemimi në Hotel në Varshavë.Dita e Dytë, 21 Maj 2015: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e Varshavës: Qyteti i Vjetër, i ndërtuar pas Luftës Dytë Botërore, Barbican, Katedralja e St. John, kisha më e vjetër dhe më e shq...
Dita e Parë, 30 Prill 2015: Nisja me traget nga Durrësi në orën 23.00. Lundrimi për në Bari.Dita e Dytë, 1 Maj 2015: Mbrritja në Bari në orën 08.00. Nisja për në Napoli me autobus. Sistemi në Hotel. Pasdite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Duomo, Pallati Mbretëror, Sheshi Plebiscito, Teatri San Carlo, Castel Nuovo,etj. Fjejte në Hotel.Dita e Tretë, 2 Maj 2015: Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Sorrento dhe me traget për në Ishullin Kapri. Shëtitje panoramike në Ishull, ...
PRANVERE NE KRYEQYTETET SKANDINAVE, 5 DITE 549 EURO! Dita e Parë, 17 Prill 2015: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Stockholm. Nisja nga Shkupi në orën 06.00. Mbrritja në Stokholm në orën 09.00. Transferimi në Hotel në Stockholm. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.Dita e Dytë, 18 Prill 2015: Mëngjesi në Hotel. Vizitë me guidë ne dispozicion në pikat turistike më të bukura të Stockholmit, si: Bashkia qytetit, ku çdo vit jepen çmimet Nobel, Teatri Mbretëror Dramatik, Muzeumi Vasa, Qendra e vjetër, me pallatin Mbretëro...
Galeria
Facebook